Реєстрацію осіб, які бажають взяти участь у єдиному фаховому вступному випробуванні (ЄФВВ) та/або єдиному вступному іспиті (ЄВІ), здійснює приймальні комісії ФКНТ за умови особистої присутності вступника та/або дистанційно з 07 до 29 травня 2024 року.

Щоб зареєструватися дистанційно:

1.Зберіть скановані копії документів:
заява-анкета з КЕП;
– документ, що посвідчує особу;
– РНОКПП (або причина його відсутності);свідоцтво про отримання вищої освіти (для тих, хто закінчив навчання у минулі роки);

довідка про плановий термін завершення навчання та отримання диплома у 2024 році;

– фотокартка для документів (кольорова або чорно-біла) зі зображенням, що відповідає віку абітурієнта.

Заповнюючи заяву-анкету з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листка, потенційний магістр має вказати населений пункт, у якому бажає пройти ЄВІ, ЄФВВ, і назву єдиного фахового вступного випробування (предметний тест з інформаційних технологій).

2. Заповніть форму.
3. Отримайте скановану копію екзаменаційного листка.
Представник приймальної комісії перевірить наявність необхідних для реєстрації документів та правильність їх оформлення.
У разі успішної реєстрації, скан екзаменаційного листка буде надіслано на вказану вами електронну адресу, а оригінал залишиться в приймальній комісії. Якщо в екзаменаційному листку виявите помилки, зверніться до комісії.
Якщо екзаменаційний листок не надійшов на адресу, зазначену вами в заяві-анкеті, за два тижні до початку вступних випробувань, зверніться до приймальної комісії, до якої надсилали реєстраційні документи, для отримання відповідних роз’яснень.

Для кожного учасника, який отримав екзаменаційний листок, на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти, створюють інформаційну сторінку «Кабінет учасника вступних випробувань до магістратури», доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому.

Пам’ятайте:
– Кількість місць у спеціально обладнаних комп’ютерних центрах, запропонованих закордонними партнерами обмежена! Тож у разі вичерпання місць у певному місті воно стане недоступним для вибору.
– Вибрати можна не більше 2 предметів для ЄФВВ.

За консультаціє можна звернутися:
✉️ fcst.pk@npp.nau.edu.ua
📞 +380 99 971 19 53 (Сидорець Оксана Михайлівна)

Не зволікайте з реєстрацією!